Saopćenje za javnost

08.11.2018.

Saopćenje za javnost

DNZ BIH – Krajiška stranka po završetku i konačnoj ovjeri rezultata ovogodišnjih Općih izbora u BiH,  izdaje slijedeće : 

 

SAOPĆENJE ZA JAVNOST

DNZ BiH – Krajiška stranka protekle Opće izbore u našoj zemlji smatra kao one koji su zapravo najveća poslijeratna prevara i krađa volje birača čime će BiH i njeni građani nastaviti nezaustavljivo kliziti u bezdan beznađa, siromaštvo, kriminal i lopovluk a mladima je najizvjesnija perspektiva trajni odlazak.

DNZ BiH – Krajiška stranka nije zadovoljna skromnim izbornim rezultatima koje smo ostvarili i u svome budućem djelovanju fokusirat ćemo se na reorganizaciju, kadrovsko jačanje i podmlađivanje članstva stranke. Pratiti ćemo stanje u Krajini te nuditi konstruktivna rješenja kroz lokalne parlamente u kojima participiramo. Kroz svoj politički rad činiti ćemo sve kako bi napokon i kod nas presudnu ulogu u izbornim procesima imali birače a ne brojači, kako je to kod nas u BiH slučaj.

DNZ BiH – Krajiška stranka zahvaljuje svim građanima koji su podržali naš program i naše kandidate, nažalost dana podrška nije bila dovoljna za naše značajnije učešće u višim nivoima vlasti ali zato ćemo imati mogućnost skoncentirati se na stanje i ogromne probleme u Velikoj Kladuši gdje ćemo nastaviti nastupati kao britka i nazaustavljiva opozicija što građani od nas s pravom očekuju.

 

PRESS SLUŽBA DNZ BiH - KRAJIŠKA STRANKA